Associats a...

FEANTSA  Taula del Tercer Sector  Fundació Mambre  

 

  • FEANTSA: Des de 2010, som membres de FEANTSA (Fédération Européenne d’Associations Nationales Travaillant avec les Sans-Abri). Aquesta Federació integra nombroses entitats i federacions d’entitats que treballen per les persones sense llar arreu d’Europa, i actua com un lobby de suport a la aportació de dades i presa de decisions de la Comissió Europea (EU). A més de formar-ne part com a entitat, estem al grup de treball Health and Social Protection, (salut i protecció social), en el que es desenvolupen projectes de generació de coneixement i propostes en relació a aquest factor del sensellarisme.

 
  • Taula del Tercer Sector: l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu té presència activa a la Taula del Tercer Sector de Catalunya. Des de Sant Joan de Déu Serveis Socials participem activament, entre d’altres, als grups de treball de Inclusió i Pobresa, així com al de Innovació i Qualitat. 

  • Fundació Mambre: facilitadora de recursos residencials en els que desenvolupar alguns dels nostres projectes d’activació i inclusió social.