Nota de la FEDERACIÓ ESPANYOLA de PERSONES SENSE LLAR davant la mort de PIOTR PISKOZUB a SEVILLA
  
 
Visita de l'Alcade al nou Alberg
  

L'acalda de Barcelona, Xavier Trias, va visitar el nou alberg per a persones sense llar de Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona. Les instal·lacions, que durant 32 anys varen prestar servei al Barri Gótic de la ciutat comptal, es van traslladar el passat 19 de decembre al carrer Creu dels Molers 21, al barri de Pobles Sec. Lalcalde ha pogut coneixer de prop el nou allotjament assistencial, que ha permes als usuaris guanya en privacitat i comoditat.

Nota de premsa

 
Trasllat a Poble Sec
  

L'Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu Provincia d'Aragó - Sant Rafael ha traslladat el seu alberg del carrer Cardenal Casañas, el més antic de la ciutat, a les noves instal·lacions del carrer Creu dels Molers 21 de la mateixa ciutat. el nou recurs residencial ofereix 47 places per homes i 5 per dones i millora la qualitat de vida i els serveis als usuaris.

 Nota de premsa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Dia nacional de les persones sense llar
  

Sant Joan de Déu Serveis Socials - Barcelona ha organitzat diferets activitats festives coincidint amb el Dia Nacional de les Persones Sense Llar, el 21 de Novembre, amb el lema: “¡Digue'm que em veus, no passis de llarg!”. L'objectiu és sensibilitzar i donar a conèixer la fràgil situació de les persones sense llar, però també manifestar que d'aquesta situació es pot sortir.

Nota de premsa

 
Estrenem pàgina web i espai d'opinió
  

Sant Joan de Déu Serveis Socials -Barcelona estrena pàgina web i espai d'opinió. Exclusió residencial, invisibilitat, pobresa i inversió en recursos o salut són alguns dels temes que es tractaran a través d'aquesta nova eina de divulgació. 

Nota de premsa

 
onmedic