Per la inclusió social
  • El nostre dia a dia treballant per la re inclusió social de les persones ateses en situació d’exclusió, és la principal senyal del nostre compromís. Apostem per un mètode basat en el respecte, que busca el posar-nos a disposició de la persona atesa per treballar amb ella tots aquells factors que l’han portada a la situació d’exclusió, empoderar-la i ajudar-la a recuperar el màxim nivell d’autonomia possible. També, intentem que la persona recuperi l’autonomia residencial de la millor i més ràpida forma possible. 
  • Campanya 2015. Ens adherim a la campanya 2015, ningú al carrer. De fet, per que hi ha gent al carrer a Barcelona avui, quan la nostra ciutat disposa d’un gran parc de vivenda buit, tant públic com privat, que supera al nombre de persones que pateixen la exclusió residencial?
  • Tapa’t . Viure al carrer, mata. Dormir al carrer, mata. El 2010 vam posar en marxa Tapa’t, un projecte que durem a terme cada any: L’hivern de 2010-2011, i gràcies a la col·laboració del conjunt de l’alumnat de l’Escola Santa Anna, de l’Eixample, varem recollir diners per comprar 60 sacs de dormir per poder distribuir a persones que dormen al carrer. Treballant en xarxa amb altres entitats de la ciutat, més especialitzades que nosaltres en el treball amb persones que viuen a l’espai públic (Heura –CITAR BE_, Companyia de les Filles de la Caritat-Obra Social Santa Lluïsa de Marillac, Assis CITAR BE), els nois i noies de Santa Anna van lliurar els sacs a aquestes entitats, que s’han encarregat de distribuir-los, un cop valorades les necessitats de les persones que atenen, a aquelles persones sense llar a carrer que des de els seus centres entenen que més ho necessiten per motius de salut, edat o altres. L’hivern de 2011 esperem recollir fons per comprar molts, molts més sacs de dormir, i distribuir-los a través de moltes més entitats de la ciutat que treballen dia a dia amb persones que resideixen a l’espai públic (cada nit, aproximadament 900 persones en situació de sense llar, no tenen a l’abast cap llit on dormir... Ens ajudes?)